דף הבית » דירה בירושלים

פרויקט הלבשת דירה בירושלים | ריהוט, אבזור והום סטיילינג בהתאמה מלאה

בפרויקט זה בירושלים עמד בפנינו אתגר עיצובי מעניין במיוחד – דירה בעלת חלל מצומצם יחסית, שדרשה תכנון מדויק ובחירה קפדנית של כל פריט ריהוט כדי ליצור תחושת מרחב, נוחות ופונקציונליות, מבלי להתפשר על המראה העיצובי והאווירה הביתית.

בחלל המרכזי שילבנו ספה, כורסה, שולחנות סלון ושטיח שנבחרו בקפידה כך שיעניקו לחלל אופי ייחודי, חמימות ותחושת איזון.

סביב פינת האוכל הקיימת שילבנו כיסאות אוכל המשלימים את הקו העיצובי של הבית ומשתלבים באופן טבעי בחלל.

אחד האתגרים המרכזיים בפרויקט היה ליצור בית מאובזר ונוח מבלי להעמיס על השטח הקיים, ולכן כל בחירה נעשתה מתוך מחשבה על פרופורציות נכונות וניצול מיטבי של החלל.

בחדר השינה סיפקנו מיטה, זוג שידות לצד המיטה ושטיח המשלים את האווירה הנעימה והרגועה של החדר. בנוסף, יצרנו פינת קפה אינטימית הכוללת שולחן וזוג כיסאות, המהווה מקום מושלם לפתוח בו את הבוקר או ליהנות מרגע של שקט במהלך היום.

לצד הריהוט שולבו אקססוריז ופריטי נוי שנבחרו בקפידה כחלק משירות הום סטיילינג מלא, במטרה להעניק לבית מראה שלם, מוקפד ומזמין.

כל פריט הונח במקומו מתוך מחשבה על יצירת זרימה טבעית בין החללים ועל תחושת בית חמימה ומעוצבת.

התוצאה היא דירה נעימה, אלגנטית ופונקציונלית, המוכיחה שגם בחלל קטן ניתן ליצור סביבת מגורים מרשימה ומאוזנת. באמצעות תכנון נכון, התאמת ריהוט מדויקת והלבשת הבית עד הפרט האחרון, יצרנו עבור הדיירים בית מוכן לחלוטין למגורים – כזה שמאפשר פשוט להגיע עם המזוודות ולהתחיל ליהנות, בלי לדאוג לדבר.

אדריכלות ועיצוב פנים : איציק כהן

גלילה לראש העמוד